• dendrologai @ gmail .com
  • Nakvišų g. 14 Patamulšėlis, Rokų sen., LT-46164 Kauno raj.

Medeinos šventė – jau šį savaitgalį! ( rugpjūčio 22, 23 d.)

Programa:

Šeštadienį 10 val. renkamės stovykloje (kas nori, gali atvykti ir iš vakaro). Iš ten būsime nuvežti į plaukimo vietą, iš kurios 4-5 val. lankydami įdomius objektus plauksime iki mūsų stovyklavietės. Vietą baidarėje reikia užsisakyti kuo greičiau, nes baidarių skaičius ribotas (šiuo metu dar yra galimybė užsakyti baidarę, 1 vieta baidarėje – 10 eurų).
Atplaukę kepsime bendrai nupirktas dešreles. Pasisotinę galėsime laiką leisti stovykloje arba važiuoti į Tytuvėnus, kur vyks miestelio šventė (šventės programa: http://www.manoraseiniai.lt/naujiena/kviecia-tytuvenu-svente-tytuvelo-20 ).

Sekmadienio rytą pradėsime rankų mankšta – reikės nuskusti bulves kugeliui (nepamirškite skustuko!), o kol jis keps – dalyvausime indėniškoje edukacijoje, tad, kad būtų smagiau, galite pasiimti kažkokių indėniškų atributų, aprangos detalių. Pietums dar planuojamas ir krosnyje keptas sūris!
Atsižvelgiant į laiką, likusį po edukacijos (edukacijos trukmė priklauso nuo dalyvių noro, įsitraukimo ir energijos), galėsime aplankyti Akmenų rūžos pažintinį taką bei pakeliui namo dar galime užsukti į Šiluvą ar / ir Lyduvėnus.

Dėl registracijos, baidarių ir kt. klausimų kreipkitės į Aušrą Šaltenytę, el. p. delfinu_muziejus@yahoo.com