• dendrologai @ gmail .com
  • Nakvišų g. 14 Patamulšėlis, Rokų sen., LT-46164 Kauno raj.

VDU bendradarbiauja su Lietuvos dendrologų draugija

Vytauto Didžiojo Universiteto ir Lietuvos dendrologų draugijos bendradarbiavimo sutartis

Vytauto Didžiojo universitetas ir Lietuvos dendrologų draugija kovo 22 d. pasirašė bendradarbiavimo sutartį.VDU rektorius prof. Juozas Augutis ir Lietuvos dendrologų draugijos valdybos pirmininkas Arvydas Rutkauskas šią sutartį pasirašė atsižvelgdami į tai, kad universitetą, per VDU Gamtos mokslų fakultetą bei VDU Botanikos sodą, su Draugija sieja ilgalaikės bendradarbiavimo ir socialinės partnerystės tradicijos ne tik rengiant biologus, aplinkos apsaugos specialistus, bet ir keičiantis abipusiai naudinga informacija, rūpinantis Lietuvos aplinkos būkle, sumedėjusia jos augalija, parkais, dendrokolekcijomis.

Lietuvos dendrologų draugijos ir universiteto atstovai kartu skatins Lietuvos darnaus vystymosi procesus, taip pat didelis dėmesys bus skiriamas mokslo ir viešojo sektoriaus integracijai, siekiant glaudesnių teorijos ir praktikos ryšių. VDU studentai turės galimybę tobulinti profesinius įgūdžius bei atlikti praktiką Draugijoje, o jos nariai kelti kvalifikaciją bendrų projektų su universitetu metu.

Keičiantis informacija ir profesinėmis žiniomis bus rengiami darnaus vystymosi projektai, kuriais siekiama gerinti aplinkos apsaugą ir ugdyti žmogiškųjų išteklių kompetencijas.

Informacijos ir nuotraukų šaltinis: VDU

Atnaujinta Trečiadienis, 05 Balandis 2017 08:37